Yoshy*Gülçin*Qoliq !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : Kendi Sitem Kötü Diyecek Değilim LaKaßın : Areviq Adın..?? : Tanıyınca Öğrenirsin =) Özel Bölüm : Fejji Gülçinci-Yoshyci-Burakcı-Handeci ve Ekinci DİKKAT!!! qяυρ üуєѕι...!!! : нαηqι çιƒт...!!! : тαкıмıм : яυн нαℓιм : $єкєя нαуναηıм : ∂υяυмυм : Personalized field : υуαяı : Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: BU DA NE?? Çarş. Ocak 07, 2009 5:15 pm | |
| Son zamanlarda olan şeyler yüzünden bir 4yüz fan clupuna üye oldum.Orada bayağı bir hepsici var siteyi sanki onlar yönetiyor.Tabi kii 4yüz fanları da itiraz ediyor ama çoooook küfür var bu siteden hemen ayrıldım tabii ki 1-2 şey yazdım (AMA KÜFÜR DEĞİL TABİ Kİİ) Baktım...Hepsiciler acayip derece de hepsi hayranları....
ANCA BERABER KANCA BERABER HEPSİ BİZİM BİRTANEMİZ HİÇBİR GRUP HEPSİ GİBİ DEĞİL.DİĞERLERİ DANDİK BİZ TAM DİK OLARAK BURDAYIZ!HEPSİ BİZİZ HEPSİYİZ VE HEP HEPSİ OLACAĞIZ!HEPSİYE GELEN LAFTA BİZE GELMİŞTİR BUNU KİMSE UNUTMASIN!
ALINTIDIR..!! | |
|
ecem99 !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : gülçinim kalbimindeiimm Sitemiz Nasıl : süper(spr) Adın..?? : ecem Özel Bölüm : gülçinimi çok ama çok sewiorummmmmmmm qяυρ üуєѕι...!!! : нαηqι çιƒт...!!! : тαкıмıм : яυн нαℓιм : $єкєя нαуναηıм : ∂υяυмυм : Personalized field : υуαяı : Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: BU DA NE?? C.tesi Ocak 17, 2009 3:36 pm | |
| | |
|